Hondendagopvang

Al vanaf het eerste uur is er een kleinschalig concept voor hondendagopvang geïmplementeerd binnen Praktijk voor Toegepaste Psychologie. Op dagen dat je er zelf even niet bent, is je hond van harte welkom. Op vaste dagen, een weekend of zelfs een hele vakantie.
Wij bieden je hond alles waar hij van nature behoefte aan heeft: een juiste lichamelijke beweging, geestelijke stimulatie, en ruim voldoende rustmomenten.Tijdens zijn verblijf wordt je hond stap-voor-stap geïntroduceerd in een kleine overzichtelijke, sociaal, volwassen en stabiele roedel. Hij zal “sociaal leren” en functioneren met een status die hem past op basis van zijn ras, type, soort en leeftijd. Hij volgt een afwisselend dagprogramma. 
Wij hebben de beschikking over een eigen, omheinde speelweide midden in de natuur. In onze binnenruimte zijn er voldoende verwarmde rust- en slaapplekken ingericht. Je hond heeft van hieruit vrije toegang tot onze ecologisch aangelegde omheinde tuin en speelplaats.Gedurende zijn verblijf trekken we er regelmatig op uit. Je hond wordt dan vervoerd in onze speciaal daarvoor ingerichte hondenbus. Bekende hondenlosloopgebieden zoals die van de Loonse en Drunense Duinen en Chaamse Bossen zijn op slechts enkele minuten rijafstand bereikbaar.

  • Klein en overzichtelijk (maximaal 5 honden): ruim voldoende individuele aandacht
  • Afwisselend dagprogramma
  • Verwarmde binnenruimte met voldoende en ruime rust- en slaapplekken
  • Omheinde speelweide, tuin én speelplaats

Je hond aanmelden kan door contact met ons op te nemen. Een kennismaking maakt onderdeel uit van de aameldingsprocedure. Deze is geheel vrijblijvend.

button_maak-een-vrijblijvende-afspraak

mobile-phone-206-15220836

  • - 7 dagen per week/ 365 dagen per jaar
    - Tijdig reserveren noodzakelijk 
    - Brengen- en ophalen: s'sochtends tussen 0700-0800 uur, ophalen tussen 1700-1800 uur

©Ch. Mon Gentil Ami Navarrenx in opdracht van Booking.com & MFD

Certificering & Erkenning

Tijdens het aanbieden van onze dienst voor hondendagopvang opereren wij als gediplomeerd, gecertificeerd en erkend. De opleidingen die hiervoor vereist zijn, zijn een uitstekende aanvulling op onze kynologische, brede scholing. En op jarenlange, diepdoorleefde ervaring met het werken met groepen honden.

Onze locatie is  door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland gecontroleerd en goedgekeurd en staat daar als dusdanig ingeschreven.
Kynologisch Cirruculum Vitae
Werkprotocol Shelter Medicine


Veilig vervoer

Ruime en robuuste vervoersboxen zorgen voor het veilig vervoer van honden.
Onze hondenbus wordt voortdurend van frisse lucht voorzien  door mechanische  ventilatie, en is tevens uitgerust met airco. Er is altijd voldoende drinkwater aan boord.


 Disclaimer
Helaas zijn wij genoodzaakt Hoog Risico-honden, of onherleidbare kruisingen daarvan,  te weigeren.
Download_lijst_met_hoog-risico_honden Ministerie van Economische Zaken