Animal Handling TV/Film

Animal Handling Nederland is het resultaat van jarenlange, diep doorleefde ervaring met dierencasting-, training en begeleiding voor TV/Film, commercials, reclamefotografie en online content in binnen- en buitenland.
Wij garanderen een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.
Samen met een diversiteit aan professioneel getrainde dieren.

400dpiLogo


Over Animal Handling Nederland

IMG_6695
Premiere The Tale of Kat and Dog- New York-

Wij casten, trainen en begeleiden goed gesocialiseerde, stress-vrije en gehoorzame dieren. Animal Handling Nederland biedt maatwerk vanuit een persoonlijke benadering. Vanuit een breed bestand kunnen wij direct het juiste dier aanbieden.

Casting van dieren vindt nauwkeurig plaats vanuit een breed netwerk. Vanuit positieve bekrachtiging wordt er uitgebreid, volledig door onszelf, getraind op diverse vaardigheden. Met als resultaat dat al onze dieren optimaal en onder professionele begeleiding kunnen worden ingezet in iedere denkbare productieomgeving.


Animal Handling Nederland banner

Dieren
De door ons online getoonde dieren zijn slechts een selectie uit ons uniek dierenbestand. Het zijn dieren die vaak al op jonge leeftijd door ons geselecteerd worden op geschiktheid: in potentie het juiste karakter (werklust, binding met de mens) en over de juiste basisvaardigheden (stabiliteit, herstellend vermogen) beschikken om stress-vrij en met veel plezier in complexe situaties en omstandigheden te werken.
Zij hebben altijd een officieel, up-to-date dierenpaspoort. Inclusief een recente gezondheidsverklaring van onze dierenarts. Zijn verzekerd, en voldoen altijd aan de eisen om op ieder moment wereldwijd te kunnen en mogen reizen.

Ch. Mon Gentil Ami Navarrenx voor Booking. com

Werkwijze
Wij helpen direct het juiste dier te vinden. Nadat contact met ons is opgenomen, sturen een voorstel van beschikbare dieren waarbij wij vrijblijvend de mogelijkheden uiteenzetten.

Contact
Dewi van den Bossche is allround en professioneel gedragsbegeleider.
Gespecialiseerd in honden, maar ook ervaren met het werken met katten en andere dieren.

003-smartphone-call+31 6 15 22 08 36

What’s app: 001-whatsapp

of stuur een e-mail: dewivandenbossche@icloud.com

Dieren spelen een absolute hoofdrol in mijn leven. 
Samen met hen, maak ik tijdens mijn werk als Animal Handler dankbaar gebruik van mijn creatieve-, en oplossingsgerichte manier van werken

Ch. All Jacks Mad Max 
Promo The Tale of Kat and Dog

 


Portfolio Animal Handling Nederland

IMG_6710